Psykiatrisk forskning

Velkommen til http://rn.dk/psykiatriskforskning, der giver dig information om, hvad der sker på forskningsfronten i Psykiatrien i Region Nordjylland.

Som sin fornemste opgave skal forskningen producere ny viden og evidens, som kan bidrage til bedre behandling. I Psykiatrien i Region Nordjylland deltager flere faggrupper i diverse forskningsprojekter, og der lægges vægt på, at de resultater, der tilvejebringes,  hurtigst muligt kommer patienterne til gavn.

Forskningen er forankret i en række specialiserede enheder og miljøer, som du kan læse mere om her på siden.

Se kontaktinformation - eller ring på telefon 97 64 37 58 for generel information.

Det koordinerende samlingspunkt for forskningsinteresserede medarbejdere i Psykiatrien i Region Nordjylland.

Det er også her du kan henvende dig, hvis du ønsker råd og vejledning om, hvordan du kommer i gang med et forskningsprojekt.

Få indblik i den forskning, der er i fokus for øjeblikket - og i samarbejde med en række danske og internationale samarbejdspartnere.

Center for Psykoseforskning

Gennem forskellige projekter arbejdes der med at udvikle bedre diagnoser og bedre behandling for patienter med skizofreni.
Forskningen foregår i tæt samarbejde med andre psykiatriske afdelinger og universiteter i ind- og udland.

Læs mere

Forskningsenhed for Børne- og Ungdomspsykiatri

 

Et team af forskere i børne- og ungdomspsykiatrien arrangerer løbende kurser, konferencer, temadage mv. for fagfolk med interesse for området.
Teamet igangsætter og støtter desuden diverse forskningsaktiviteter i Klinik Børn og Unge ved Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien.

Læs mere

Klinik for Musikterapi

 

Klinikken er et samarbejde mellem Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien.  I fokus er musikterapeutisk behandling - samt undervisning og klinisk baseret forskning.

Læs mere