Patienter skal møde ind som vanligt. Nedlukning af 7 kommunegrænser i Region Nordjylland gælder IKKE, hvis man som patient skal på hospitalet, psykiatrien eller almen praksis.
Her skal patienter møde ind som sædvanligt.

Vi tager naturligvis hensyn til smittefaren og afholder en del af vores konsultationer via telefon eller video. Se hvordan du bliver klar til din videosamtale. Vi ser også patienter fysisk på baggrund af faglig vurdering.

FAQ om at være patient i Psykiatrien under coronaen
Se gode råd om angst og bekymring i forbindelse med COVID-19

Skærpede regler for besøg

Krisehjælp til minkavlere og deres ansatte

Nyt psykiatribyggeri

Ny psykiatri i Aalborg

I løbet af få år samles de psykiatriske sengepladser i Aalborg i helt nye rammer i det nye universitetshospital.

Læs mere om det nye psykiatribyggeri i Aalborg Øst

Samtaler med indhold og retning

PRO-Psykiatri er et værktøj, der kan styrke samarbejdet om din behandling og give dig mere indflydelse på, hvad der er vigtigst at få talt om. Forbered dig inden samtalen.

Læs mere om PRO-Psykiatri

Brugerundersoegelse 2018

Hvordan var din oplevelse?

Patienter og pårørende inviteres til at deltage i den Landsdækkende Undersøgelse af Patient- og Pårørendeoplevelser (LUP). Der udleveres spørgeskemaer i de perioder, hvor undersøgelsen er i gang.

Læs mere om brugerundersøgelsen

Efter 1. januar er det ikke længere muligt at få befordringsgodtgørelse til kørsel i egen bil i forbindelse med aftaler på hospitalerne. Hvis en patient helbredsmæssigt ikke er i stand til at tage offentlig transport og opfylder reglerne, kan patienten blive tilbudt en patientbefordring. For patienter, der kan benytte offentlig transport, sker der ingen ændringer.

www.rn.dk/patientbefordring