Kursus i sundhedsinnovation - styrkelse af lægers innovationskompetencer

Uddannelseslæger tilbydes at deltage i et kursus om sundhedsinnovation. Dette sker som led i et ph.d. projekt, der belyser lægers innovative kompetencer og potentiel styrkelse af disse via uddannelse i sundhedsinnovation.

Kurset er en mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden inden for kompetenceudvikling af læger i relation til innovation samt for at få en uddannelsesramme, -metoder og -redskaber til fri afbenyttelse internt i organisationen efter studiets afslutning.

Undervisningen vil blive forestået af MD, Ph.d. Martin Vesterby, samt projektansvarlig, Ph.d.-studerende Mie Østergaard.

Uddannelsesforløbet er struktureret således, at der vil være to dages fremmøde, en uge hjemmearbejde med løsning af mindre opgaver og slutteligt en dags fremmøde. Al undervisning vil blive afholdt i løbet af efteråret 2020. Hold 1 uge 36 og 38 – Hold 2 uge 39 og 41. Uddannelsen og alt uddannelsesmateriale er gratis.

Målgruppen er læger, der har afsluttet deres basisuddannelse, men endnu ikke har speciallægeanerkendelse, og som er i kliniknære stillinger.  Studiet inkluderer 100 læger - ca. 20 yngre læger fra forskellige hospitalsenheder i hver region.

Deadline for tilmelding er den 7. august 2020 kl. 12.00 og skal ske på https://forms.gle/MkUmpM9UH4ubebNR7. Besked om optagelse gives senest den 14. august 2020.

Hvis man bliver optaget, vil de i alt 8 kursusdage kunne ske med frikøb fra Forskningsledelsen.

I filerne til højre kan du læse mere om projektet, hvad lægerne og afdelingen får ud af deltagelsen samt praktiske oplysninger.

Opdateret