Sygeplejerskers uddannelse og karriere


I en række artikler fortæller sygeplejersker om deres job og karriere i Psykiatrien.

Du kan bl.a. læse mere om Tahmeenahs der har arbejdet på et intensivt sengeafsnit og som nu er gået ledervejen og om Karin, der står for den sygeplejefaglige udvikling i Psykiatrien.

sindssygt spændende speciale

Læs mere om at være nyansat i Psykiatrien, og hvad du kan forvente dig af os i forhold til din opstart. Du kan også se en video, hvor Psykiatriledelsen byder velkommen og fortæller om Psykiatrien.

gør

Psykiatrien i Region Nordjylland er klinisk undervisningssted for sygeplejestuderende fra University College Nordjylland(UCN).

Klinisk uddannelse i Psykiatrien foregår på 3., 4. og 6. semester.

Læs mere

Det kliniske plejepersonale skal have den relevante viden, de færdigheder og kompetencer, der skal til for at kunne yde sygepleje og behandling af høj faglig kvalitet.

Læs mere

Fundamentals of Care (FoC) er en teoretisk begrebsramme for sygepleje, hvor der er fokus på planlægning og udøvelse af situationsorienteret og individualiseret sygepleje.

Læs mere

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om uddannelsesforløb, ansættelses- og karrieremuligheder - eller noget helt andet vedrørende Psykiatrien i Region Nordjylland.

Læs mere